Ποιοι ειμαστε

Παρουσιαση τησ εταιριασ μασ

Στην εταιρεία “Ενεργειακή Συμβουλευτική” συνεργαζόμαστε με όλους τους παρόχους ενέργειας και τηλεπικοινωνιών, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στους πελάτες μας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών από το 2018 και έχει καταφέρει να αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα αυτό.

 

Η “Ενεργειακή Συμβουλευτική” σου προσφέρει υπηρεσίες ρεύματος και φυσικού αερίου, καθώς επίσης και σταθερού τηλεφώνου, κινητού, ίντερνετ και συνδρομητικής τηλεόρασης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να επιλέξεις την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σου και να εξοικονομήσεις χρόνο και χρήματα στη διαχείριση των λογαριασμών σου.

 

Στο φυσικό μας κατάστημα, Λαμίας 16 στους Αμπελόκηπους της Αττικήςι, παρέχουμε επιπλέον υπηρεσίες όπως τη δυνατότητα πληρωμής των λογαριασμών σας μέσω POS, την έκδοση πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου κ.ά. 

 

Η “Ενεργειακή Συμβουλευτική” έχει ως στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τους πελάτες της στον τομέα της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως έλεγχος κατανάλωσης, ανανέωση συμβολαίων και σύγκριση τιμών, προκειμένου να βρει την καλύτερη δυνατή προσφορά για τους πελάτες της.

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, η “Ενεργειακή Συμβουλευτική” αναλαμβάνει την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας πελάτης μας στον τομέα της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών, εξασφαλίζοντας έτσι την άριστη λειτουργία και οικονομία στις ενεργειακές και τηλεπικοινωνιακές ανάγκες σας. Επιπλέον, παρέχουμε στους πελάτες μας εξατομικευμένες προτάσεις και λύσεις, προσαρμοσμένες στις ατομικές ανάγκες και προτεραιότητες του καθενός. Με αυτόν τον τρόπο,μπορείτε να επιλέξετε τις πιο κατάλληλες επιλογές σε ό,τι αφορά την ενέργεια και τις τηλεπικοινωνίες σας, και να επιτύχετε σημαντική εξοικονόμηση στα έξοδά σας. Τέλος, η “Ενεργειακή Συμβουλευτική” διακρίνεται για την επαγγελματική και προσωπική σχέση που αναπτύσσει με τους πελάτες της, προσφέροντας τους υποστήριξη και παρακολούθηση καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αναλαμβάνουμε αλλαγές χρήστη, νέες αιτήσεις, πιστοποιητικά ηλεκτρολόγου αλλά και την επίλυση τεχνικών προβλημάτων.

ΝΕΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Κάνουμε μαζί εύκολα και γρήγορα αίτηση με τον πάροχο της επιλογή σας.

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

Δωρεάν συμβουλευτική υπηρεσία και ανάλυση λογαριασμού.