Giveaway Συσκευή Donuts

GIVEAWAY!! 🥳

Ένα δώρο για μικρούς και μεγάλους, για τις καθημερινές υπογλυκαιμίες αλλά κατάλληλο για παιδικά (και όχι μόνο) party!! 🥳

Σας κάνουμε δώρο μια συσκευή για Donuts 1000W 2-σε-1 Party Fun της εταιρείας Izzy! 

Διαθέτει 2-σε-1: πλάκες για mini donuts & πλάκες ζωάκια, βαθιές πλάκες για λαχταριστό αποτέλεσμα, λυχνίες λειτουργίας/επίτευξης θερμοκρασίας, αποσπώμενες αντικολλητικές πλάκες για εύκολο καθαρισμό, πλήκτρα αποδέσμευσης πλακών και αντιθερμική λαβή! 

Τα βήματα για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό είναι τα εξής: 

i) Κάνε like στη σελίδα μας εδώ και 

ii) Κάνε tag 2 άτομα (μπορείς να κάνεις όσα σχόλια θες αρκεί κάθε σχόλιο να περιλαμβάνει διαφορετικά άτομα) εδώ .

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με τυχαία επιλογή από τα σχόλια και νικητής θα αναδειχθεί αυτός που έχει ολοκληρώσει σωστά όλα τα βήματα του διαγωνισμού μέχρι τις 15 Οκτώβρη. Σε περίπτωση που επιλεγεί νικητής κάποιος που δεν έχει ολοκληρώσει όλα τα βήματα, θα επιλεχθεί ο αμέσος επόμενος!!

 Καλή επιτυχία!! 🥳

 

**Ο διαγωνισμός λήγει στις 15/10. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σε επόμενη ημερομηνία προκειμένου να συλλεχτούν οι συμμετοχές και να διαπιστωθεί εάν ο/η νικητής/τρια έχει ακολουθήσει σωστά τα βήματα. 

Ο/η νικητής θα ανακοινωθεί εδώ.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

8 Σχόλια

  1. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το υπέροχο δώρο σας ❤️ μακάρι να είμαι η τυχερή που θα κερδίσει στον φανταστικό διαγωνισμό σας ❤️ σας εύχομαι ολόψυχα υγεία και καλές δουλειές ❤️

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Call Now