Συνέντευξη DreamNet

H ικανοποίησή μου από τη σχέση και τη συνεργασία με την ενεργειακή συμβουλευτική είναι παραπάνω από μεγάλη, καθώς όλο αυτό το διάστημα με τις τόσες μεγάλες αλλαγές στο κομμάτι της ενέργειας είχα πάντοτε δίπλα μου έναν συνεργάτη, ο οποίος με στήριξε και μου έδωσε λύσεις.
Λευτέρης Μιχαλόπουλος
Ιδιοκτήτης Dreamnet

Ο Λευτέρης Μιχαλόπουλος είναι ιδιοκτήτης του Dreamnet, που βρίσκεται στα Άνω Λιόσια στην οδό Πίνδου 33. Πρόκειται για μια επιχείρηση 8 ετών (από το 2015), η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής και εξειδικεύεται στον αυτοματισμό γραφείου. Αυτό σημαίνει ότι το dreamnet υποστηρίζει ολοκληρωτικά μια μικρή επιχείρηση, ένα μικρό γραφείο όσον αφορά το δίκτυο, την εκτύπωση και την επικοινωνία (τηλεφωνία). Παράλληλα αναλαμβάνει την επισκευή παντός τύπου ηλεκτρονικών συσκευών είτε επαγγελματικών είτε οικιακών.

Ο Λευτέρης συνεργάστηκε με την Ενεργειακή Συμβουλευτική από την έναρξη λειτουργίας της επιχείρησής του και όπως αναφέρει «η ικανοποίησή μου από τη σχέση και τη συνεργασία με την ενεργειακή συμβουλευτική είναι παραπάνω από μεγάλη, καθώς όλο αυτό το διάστημα με τις τόσες μεγάλες αλλαγές στο κομμάτι της ενέργειας είχα πάντοτε δίπλα μου έναν συνεργάτη, ο οποίος με στήριξε και μου έδωσε λύσεις. Η ενημέρωση που λάμβανα από εκείνον μας οδήγησε στην επιλογή λύσης που ήταν συμφέρουσα για την επιχείρησή μου. Εξοικονομώντας κατά αυτόν τον τρόπο μεγάλο μέρος χρημάτων ενώ παράλληλα με κρατά πάντα ενήμερο για τις εξελίξεις που υπάρχουν στον χώρο της ενέργειας».

Μάλιστα, πέρα από τα επαγγελματικά προγράμματα που αφορούν την επιχείρηση έχει αναπτυχθεί και επιπλέον συνεργασία με την Ενεργειακή Συμβουλευτική που αφορά την οικιακή χρήση και αντίστοιχα προγράμματα ενέργειας.

Ο Λευτέρης επισημαίνει τη σημασία της διαπροσωπικής σχέσης με τον συνεργάτη του από την ενεργειακή συμβουλευτική ως γεγονός το οποίο τον έχει «κερδίσει», καθώς όπως αναφέρει «η απρόσωπη επικοινωνία δημιουργεί ανασφάλεια. Αντίθετα το γεγονός ότι απευθύνομαι σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που με γνωρίζει, τον γνωρίζω και υπάρχει αμεσότητα με κάνει να αισθάνομαι εμπιστοσύνη και ασφάλεια». Συνεχίζοντας, τονίζει ότι ο φόρτος εργασίας, ειδικά σε μια επιχείρηση όπου ένα πρόσωπο είναι το σημείο αναφοράς για όλα τα θέματα που προκύπτουν (συντονισμός, διαχείριση της επιχείρησης κ.λπ.) είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει ο χρόνος να ασχοληθείς με επιπλέον θέματα, όπως για παράδειγμα την ενέργεια (έρευνα αγοράς, σύγκριση προγραμμάτων που συμφέρουν την επιχείρηση και διαρκής ενημέρωση για τις αλλαγές που συμβαίνουν διαρκώς). «Επί της ουσίας τα δεδομένα πλέον αλλάζουν συνεχώς και το τελευταίο διάστημα ακόμα και ανά μήνα, το να έχεις έναν συνεργάτη που ασχολείται με αυτό το ζήτημα αποκλειστικά σου γλιτώνει χρόνο και κυρίως σου προσφέρει σωστό αποτέλεσμα καθώς είναι το αντικείμενό του».

Κλείνοντας, Ο Λευτέρης συνιστά ανεπιφύλακτα στις/στους επιχειρηματίες τη συνεργασία με την Ενεργειακή Συμβουλευτική καθώς έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχει μεγάλη εξειδίκευση, συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις στον χώρο της ενέργειας και επιλογή κατάλληλων λύσεων και προγραμμάτων εξατομικευμένες στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.Βρείτε μας στα social media!

Call Now