Συνέντευξη No Rules

Ένα από τα πράγματα που μας έκαναν το μεγάλο κλικ και είναι από τα θετικότερα στην ενεργειακή συμβουλευτική είναι η αμεσότητα στην επικοινωνία με τον άνθρωπο που επικοινωνούμε και έτσι δεν έχουμε συνεχόμενες σκοτούρες στο κεφάλι μας για πιθανά προβλήματα που προκύπτουν, γιατί ασχολείται αποκλειστικά με αυτό ο εκπρόσωπός μας.
Κώστας
Ιδιοκτήτης της σχολής πολεμικών τεχνών No Rules

Ο Κώστας είναι ιδιοκτήτης της σχολής πολεμικών τεχνών No Rules, η οποία μετράει 13 χρόνια στην Αθήνα (από το 2011) με παραρτήματα πλέον στα Εξάρχεια, το Ψυχικό και την Αργυρούπολη. Το αντικείμενό της είναι η εντατική ενασχόληση με Kραβ Mαγκά (Krav Maga), Boxing, Mπραζίλιαν Zίου-Zίτσου (Brazilian Jiu Jitsu), Cross Training, MMA (Mixed Martial Arts) κ.λπ.

Την Ενεργειακή Συμβουλευτική, μας λέει ο Κώστας, την ανακαλύψαμε τυχαία από τα social media, μας άρεσε το καλοστημένο προφίλ και το γεγονός ότι στείλαμε μήνυμα και μας απάντησαν απευθείας. Το επόμενο βήμα ήταν να συνεργαστούμε άμεσα για τις υπηρεσίες ρεύματος. Αρχικά, συνεργαστήκαμε για το ένα από τα καταστήματα που έχουμε και επειδή μείναμε πολύ ευχαριστημένοι προχωρήσαμε τόσο με τα υπόλοιπα καταστήματά μας όσο και σε ατομικό επίπεδο με τα σπίτια μας. Πλέον ότι καινούριο προκύπτει είτε σε επαγγελματική είτε σε οικιακή ανάγκη, απευθυνόμαστε στην ενεργειακή συμβουλευτική παίρνοντας απευθείας τηλέφωνο τα παιδιά εκεί.

Ένα από τα πράγματα που μας έκαναν το μεγάλο κλικ και είναι από τα θετικότερα στην ενεργειακή συμβουλευτική είναι η αμεσότητα στην επικοινωνία με τον άνθρωπο που επικοινωνούμε και έτσι δεν έχουμε συνεχόμενες σκοτούρες στο κεφάλι μας για πιθανά προβλήματα που προκύπτουν, γιατί ασχολείται αποκλειστικά με αυτό ο εκπρόσωπός μας. Ό,τι και να χρειαστώ, οποιαδήποτε ώρα και για οτιδήποτε προκύψει στέλνω μήνυμα και μου απαντάνε αμέσως βρίσκοντας λύση σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Επίσης, δεν συνεργαζόμαστε μαζί τους μόνο για το ρεύμα αλλά και για άλλες υπηρεσίες τους που αφορούν την κινητή τηλεφωνία και το ίντερνετ. Αν κάποιος θέλει να ξενοιάσει να απευθυνθεί χωρίς δεύτερη σκέψη στην ενεργειακή συμβουλευτική.

Βρείτε το No Rules στα social media!

Call Now