Μετακομίζεις;;

Ο Σεπτέμβριος είναι η καλύτερη εποχή για τη μετακόμισή σου! Ψάχνεις ή βρήκες σπίτι; Ήρθε η ώρα για αλλαγές! Είσαι από Αθήνα και πέρασες στην επαρχία; Είσαι από επαρχία και πέρασες σε άλλη πόλη; Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις αυτή τη σεζόν! Σου έχουμε μαζέψει παρακάτω τα 4 πράγματα που πρέπει να κάνεις αφού μετακομίσεις σε ένα νέο σπίτι!

 

#1 Το πιο βασικό πράγμα που πρέπει να κάνεις μόλις υπογράψεις το συμβόλαιο του νέου σπιτιού είναι να μάθεις τη διαθεσιμότητα δικτύου υπάρχει για τις ταχύτητες internet και να κάνεις αίτηση στην εταιρεία που εξυπηρετεί τη δική σου διεύθυνση! Στείλε μας μήνυμα για να σε ενημερώσουμε δωρεάν για τη διαθεσιμότητα της περιοχή σου, αλλά και να σου κάνουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες!

 

#2 Πάμε στο δεύτερο πιο βασικό, να ενημερωθείς εάν το ακίνητο ηλεκτροδοτείται, αν έχει νυχτερινό ρεύμα και να κάνεις αίτηση στον πάροχο ενέργειας της αρεσκείας σου προκειμένου το ρεύμα (ή και για το φυσικό αέριο) να περάσει στα δικά σου στοιχεία και να μπορείς να επωφεληθείς άμεσα από τυχόν επιδόματα που δικαιούσαι! Στην περίπτωση που το ακίνητο δεν ηλεκτροδοτείται θα χρειαστεί κάποιες μέρες παραπάνω μέχρι να γίνει η επανασύνδεση και η αλλαγή των στοιχείων. Στείλε μας μήνυμα για να σε ενημερώσουμε για όλη τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσεις, καθώς και για τα δικαιολογητικά που θα χρειαστείς!

 

#3 Πριν καν μεταφέρεις πράγματα και μπεις στο σπίτι, θα πρέπει να καλέσεις ένα συνεργείο καθαρισμού προκειμένου να σου το καθαρίσει εξονυχιστικά. Ειδικά εάν πρόκειται για πρόσφατα ανακαινισμένη οικία ή ακόμη και νεόδμητη! Γι’αυτό φυσικά μπορείς να απευθυνθείς στην Ενεργειακή Συμβουλευτική όπου διαθέτουμε εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού σε πολύ προσιτές τιμές! 

 

#4 Εφόσον τα παραπάνω έχουν δρομολογηθεί και πλέον μπορείς να κάνεις τον μηνιαίο σου προϋπολογισμό για το budget που χρειάζεσαι, μπορείς να προχωρήσεις στη διακόσμηση του σπιτιού! Φωτιστικά, κουρτίνες και μπιμπελό θα είναι η προτεραιότητά σου! 

Τώρα που το σπίτι σου είναι έτοιμο, μπορείς να το απολαύσεις! Μην ξεχνάς πως η Ενεργειακή Συμβουλευτική θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα σου για οποιαδήποτε απορία έχεις είτε για τους λογαριασμούς ρεύματος, φυσικού αερίου ή των τηλεπικοινωνιών σου, είτε ενδεχομένως για κάποιο άλλο σπίτι που θα θες να εξοικονομήσεις χρήματα στους λογαριασμούς σου! Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να μάθεις περισσότερα ή κάλεσε μας δωρεάν στο 2110010304!


Και μη ξεχνάς, είμαστε δίπλα σου και για πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου (ΥΔΕ), νυχτερινό ρεύμα, Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ), αλλαγή παρόχου, ανάλυση λογαριασμού και πολλά άλλα.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Call Now