Πώς μπορώ να μάθω εάν έχω νυχτερινό ρεύμα;

Για να ελέγξεις εάν έχεις νυχτερινό ρεύμα, υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι που μπορείς να ακολουθήσεις:


#1 Έλεγξε τον λογαριασμό ρεύματος: Ο πιο απλός τρόπος για να διαπιστώσεις αν έχεις νυχτερινό ρεύμα είναι να εξετάσεις τον λογαριασμό ρεύματος που λαμβάνεις από τον πάροχό σου. Συγκεκριμένα, πρέπει να ελέγξεις τη μπροστινή όψη του λογαριασμού όπου θα πρέπει να αναγράφεται κάτι παρόμοιο με “ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ: Γ1Ν Οικιακό Τιμολόγιο.” Στην πίσω σελίδα του εκκαθαριστικού, επίσης, θα πρέπει να υπάρχει αναφορά στην “πάγια χρέωση νύχτας.”

Τέλος, στο πινακάκι των καταμετρήσεων θα πρέπει να αναφέρονται δύο ξεχωριστοί μετρητές με διαφορετικές τιμές. 


#2 Έλεγξε τον ηλεκτρολογικό πίνακα: Ένας δεύτερος τρόπος είναι να εξετάσεις τον πίνακα εγκατάστασης στον ηλεκτρικό πίνακα του σπιτιού σου. Εκεί ενδεχομένως να υπάρχει ένα ενδεικτικό λαμπάκι που υποδεικνύει αν έχεις νυχτερινό ρεύμα. Αν αυτό το λαμπάκι ανάβει κατά τη διάρκεια της νύχτας, τότε επιβεβαιώνεται ότι έχεις ενεργοποιημένη τη νυχτερινή τιμολόγηση.


#3 Επικοινώνησε με την Ενεργειακή Συμβουλευτική: Ο τρίτος τρόπος, αν δεν είσαι βέβαιος, είναι να επικοινωνήσεις απευθείας με την Ενεργειακή Συμβουλευτική. Μπορείς να καλέσεις στο 2110-010304 ή να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα!


Συνοψίζοντας, οι παραπάνω τρόποι θα σας βοηθήσουν να διαπιστώσεις εάν έχεις νυχτερινό ρεύμα και να επιβεβαιώσεις αν η υπηρεσία αυτή είναι ενεργοποιημένη στο τιμολόγιο για το ηλεκτρικό σου ρεύμα!

 

Και μη ξεχνάς, είμαστε δίπλα σου και για πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου (ΥΔΕ), νυχτερινό ρεύμα, Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ), αλλαγή παρόχου, ανάλυση λογαριασμού και πολλά άλλα!


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Call Now