Πώς μπορώ να βάλω νυχτερινό ρεύμα;

Πώς μπορώ να βάλω νυχτερινό ρεύμα;

Για να ενεργοποιήσεις το νυχτερινό τιμολόγιο και να αξιοποιήσεις τα οφέλη του (χαμηλότερη τιμή κιλοβατώρας σε συγκεκριμένες ώρες τις ημέρας), πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

 

#1 Εγκατάσταση Ειδικού Μετρητή: Αρχικά, θα πρέπει να εγκαταστήσεις έναν ειδικό μετρητή με δύο ξεχωριστούς μηχανισμούς μέτρησης (μέσω του ΔΕΔΔΗΕ), έναν για την ημερήσια κατανάλωση και έναν για το νυχτερινό ωράριο, αντίστοιχα. Για να το κάνεις αυτό, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/ ή τηλεφωνικά στους αριθμούς 11500 ή 2111900500. Το κόστος της εγκατάστασης είναι 34€ συν ΦΠΑ και πρέπει να το καταβάλει ο καταναλωτής / ιδιοκτήτης του ακινήτου. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το ωράριο του νυχτερινού ρεύματος, καθώς και το κόστος εγκατάστασης του νυχτερινού μετρητή δεν διαφοροποιείται ανάλογα με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας το ωράριο και το κόστος της εγκατάστασης, καθώς αυτά είναι αρμοδιότητα του ΔΕΔΔΗΕ και είναι ενιαία προς όλους.

 

#2 Ενεργοποίηση του Νυχτερινού Τιμολογίου: Η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας θα πρέπει να “μπει” στο ΑΦΜ και όνομα του αιτούντα. Ο πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας θα φροντίσει για την ενεργοποίηση του νυχτερινού τιμολογίου και τον καθορισμό των τιμών χρέωσης για τη νυχτερινή κατανάλωση. Εφόσον έχεις αιτηθεί για νυχτερινό μετρητή, θα πρέπει να κάνεις αίτηση σε πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας που προσφέρει νυχτερινή τιμολόγηση, προκειμένου να επωφεληθείς από την προνομιακή τιμή του νυχτερινού ρεύματος. Συνεπώς, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας για να ενημερωθείς ποιοι πάροχοι προσφέρουν διαφορετική τιμή για το νυχτερινό ρεύμα!

 

#3 Υπογραφή Νέας Σύμβασης Προμήθειας: Στη συνέχεια, θα πρέπει να υπογραφεί η νέα Σύμβαση Προμήθειας που θα είναι στο όνομα του αιτούντα. Αυτό μπορεί να γίνει είτε από κοντά με επίσκεψη σε φυσικό κατάστημα μας κατάστημα στους Αμπελόκηπους Αττικής, είτε διαδικτυακά, όπως στέλνουμε τις αιτήσεις πανελλαδικά, εύκολα και γρήγορα! Τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε είναι πολύ απλά. Φυσικά μπορούν να σταλούν κι αυτά ηλεκτρονικώς!

 

#4. Επιλογή Πάροχου και Χρέωση: Το νυχτερινό ρεύμα έχει μεταβλητές χρεώσεις ανάλογα με τον πάροχο. Επομένως, μπορούμε να σου δώσουμε αναλυτικές πληροφορίες για όλους τους παρόχους που προσφέρουν νυχτερινή τιμολόγηση προκειμένου να επιλέξεις την προσφορά που ταιριάζει καλύτερα σε σένα! Μπορείς να μας καλέσεις στο 2110-010304 είτε να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα για να σε καλέσουμε εμείς την ώρα που εσύ επιθυμείς!

 

Συνοψίζοντας, αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να ενεργοποιήσεις το οικιακό νυχτερινό τιμολόγιο με χρονοχρέωση και να απολαύσεις τη χαμηλότερη τιμή κιλοβατώρας που δικαιούσαι!

 

Και μη ξεχνάς, είμαστε δίπλα σου και για πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου (ΥΔΕ), νυχτερινό ρεύμα, Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ), αλλαγή παρόχου, ανάλυση λογαριασμού και πολλά άλλα.

 

Εάν θέλεις να μάθεις ποιες ώρες ισχύει το νυχτερινό ρεύμα κατά τη χειμερινή περίοδο, αλλά και για τη θερινή, πάτα ΕΔΩ!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Call Now