Πώς η θέρμανση με ρεύμα προκαλεί ψύχος στην τσέπη σου;!

Η θέρμανση μέσω σόμπας, αερόθερμου ή κλιματιστικού προκαλεί ψύχος στην τσέπη σας!

Καλωσορίζοντας τον χειμώνα στην Ελλάδα: Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος 

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο για να βρείτε το ενεργειακό tip! 

 

Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα…. έγραψαν οι Locomondo μάλλον τον Δεκέμβριο εκείνου του έτους και σίγουρα δεν έκαναν λάθος, καθώς το κρύο στην Ελλάδα έρχεται τους 3 πρώτους μήνες του χρόνου, κάθε χρόνο! 

 

Φέτος μάλιστα, πρόκειται να δοθεί για πρώτη χρονιά το επίδομα θέρμανσης, που αφορά κατοικίες οι οποίες χρησιμοποιούν το ρεύμα για θέρμανση. Οι συσκευές που χρησιμοποιούν ρεύμα για τη θέρμανση είναι:

  • Σόμπα (με λυχνίες)

  • Θερμοπομπός

  • Αερόθερμο

  • Κλιματιστικό

  • Αντλία θερμότητας

  • Σώμα λαδιού 

Οι παραπάνω συσκευές θέλουν πολύ προσοχή κατά την αγορά τους, καθώς θα πρέπει να ελεγχθούν τα ενεργειακά χαρακτηριστικά τους (πόσα watt είναι κλπ).

 

Τι κάνουμε όμως, όταν διαθέτουμε ήδη μια από τις παραπάνω συσκευές; Δεν θα ζεσταθούμε για να μην τρομάξουμε όταν θα λάβουμε τον λογαριασμό;; Η απάντηση φυσικά είναι: Όχι βέβαια! 

 

Από 01/01/2024 και έχοντας πλέον να επιλέξουμε κάποιο από τα νέα χρωματιστά τιμολόγια, υπάρχουν πολύ συμφέρουσες προσφορές ειδικά για κατοικίες οι οποίες χρησιμοποιούν το ηλεκτρικό ρεύμα προκειμένου να ζεσταθούν! 

Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τα πιο συμφέροντα προγράμματα της αγοράς, ειδικά για εσάς! 


💡 Το ενεργειακό tip που σας υποσχεθήκαμε: Για εξοικονόμηση ρεύματος και κατανάλωσης, τις συγκεκριμένες συσκευές μπορείτε να τις τοποθετείτε στο δυνατό τα πρώτα 10’ της λειτουργίας τους και στη συνέχεια να το μειώσετε στο ήμισυ! Για παράδειγμα: σε σόμπα με λυχνίες, τα πρώτα 10’ ανάβετε και τις 3 λυχνίες και αφού έχει πιάσει θερμοκρασία, κρατάτε μόνο τη 1 που θα συντηρεί τη θερμότητα στον χώρο.  

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Περισσότερα άρθρα

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Call Now