Καταχώρηση ενδείξεων στον ΔΕΔΔΗΕ!

Καταχώρηση ενδείξεων στον ΔΕΔΔΗΕ! 

Τις τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ πιθανό να έχετε λάβει ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ μέσω SMS ή viber πως έχουμε περάσει αισίως στη μηνιαία καταμέτρηση, και σε περιπτώσεις που δεν καθιστάται δυνατό, πως μπορείτε να καταχωρείτε μόνοι σας τις ενδείξεις σας κατευθείαν στον ΔΕΔΔΗΕ.


Τι σημαίνει αυτό όμως; 


Με σκοπό τον περιορισμό των ρευματοκλοπών, ο ΔΕΔΔΗΕ στέλνει κάθε μήνα κλιμάκιο προκειμένου να βγαίνουν μονάχα εκκαθαριστικοί λογαριασμοί και να αποστέλλονται κατευθείαν από τον ΔΕΔΔΗΕ στους παρόχους. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση των “έναντι” λογαριασμών και τη μετατροπή όλων των λογαριασμών σε μηνιαίους. Οπότε ακόμη και η ΔΕΗ, πλέον εκδίδει μηνιαίους λογαριασμούς, αντί για τη διμηνία που είχε μέχρι πρότινος. 


Σε περίπτωση που το κλιμακιο του ΔΕΔΔΗΕ δεν καταφέρει να κάνει τη μηνιαία καταμέτρηση, (λόγω μη προσβάσιμου μετρητή) τι γίνεται; 

Προτείνεται να την καταχωρεί ο καταναλωτής απευθείας στην πλατφόρμα του ΔΕΔΔΗΕ. Έως τώρα γνωρίζαμε την εφαρμογή “μέτρα μόνος σου” που διαθέτουν οι πάροχοι, όμως πλέον έχει δωθεί στο κοινό η πλατφόρμα που θα βρείτε εδώ, με πολύ εύκολη καταχώρηση ενδείξεων με την παρακάτω διαδικασία: 


Επιλέγουμε “ενδείξεις”, πατάμε επόμενο χωρίς να προσθέσουμε σχόλια. 

Συμπληρώνετε τον 11ψήφιο αριθμό παροχής όπως εμφανίζεται στον λογαριασμό σας χωρίς όμως να προσθέσετε τις παύλες. Δηλαδή στον λογαριασμό σας εμφανίζεται με τη μορφή 1-23456789-01. Εάν υπάρχει κάποιο επιπλέον ψηφίο μετά το 01, δεν το χρειαζόμαστε. Επομένως θα πρέπει να το προσθέσετε υπό τη μορφή 123456789 και πατώντας “enter” θα εμφανιστεί το παρακάτω:  

Στη συνέχεια θα συμπληρώσετε την τρέχουσα ένδειξη μετρητή όπως θα δείτε αναλυτικά εδώ . Αφού γράψετε την ένδειξη, θα πατήσετε έλεγχος ορίων και θα σας εμφανιστεί το παρακάτω: 


Τέλος, θα πρέπει να πάτε λίγο πιο κάτω και πατώντας “επόμενο” να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και αφού πατήσετε “Αποστολή ΡΙΝ” και σας σταλεί το PIN στο κινητό σας, να ολοκληρώσετε τη διαδικασία! 

Κάλεσέ μας στο 2110-010304 ή συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να σε καλέσουμε εμείς! Η Ενεργειακή Συμβουλευτική βρίσκεται για ακόμα μια φορά δίπλα στον καταναλωτή. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας είναι έτοιμοι να σου εξηγήσουν τι συμβαίνει στο πεδίο της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών και να σε εξυπηρετήσουν άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά! 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Call Now